I denne tid sidder rigtig mange på det lidt lavpraktiske kontor derhjemme og arbejder eller passer sin skole. Og det kan virkelig godt føles som noget af en kamp en gang imellem. Sådan er der i hvert fald mange, der har det. Men måske er du en af dem, der er startet på ny uddannelse her efter jul. Og det må betyde, at hjemmekontoret ikke er lige så godt og praktisk endnu, som det kunne være. Heldigvis er du kommet til det helt rette sted.

Møblet

Det vigtigste på et kontor er skrivebordet og stolen. Har du ingen af delene, kan du med fordel kigge moebelkompagniet.dk igennem, hvor de har et stort udvalg af både skriveborde og skrivebordsstole. Sørg for at have en ordentlig kontorstol. Din stol gør rigtig meget for, at du kan undgå at få smerter i ryggen på længere sigt.

Hvad skal der oven på bordet?

Først og fremmest har du brug for en skrivebordslampe. Især i disse mørke tider er der brug for lys fra lamper, der gør, du kan se noget.

For det andet bør du overveje at investere i en mus til din computer. Man kan godt blive helt øm i krop og hænder af at sidde foran computeren hele dagen, og her kan en computermus give dig lidt mere rum til afslapning, da du ikke i samme grad skal spænde i hånden, når du bruger musen.

Måske du også skal have en skærm til din computer, der gør, du ikke ødelægger din nakke ved at kigge nedad hele dagen.

Husk vand!

Når du er i skole derhjemme, glemmer du måske at drikke nok vand. Du plejer at have en vandflaske med på studiet, og det bør du ikke lade være med, bare fordi skolen er rykket hjem til dig selv. Det er vigtigt at drikke nok vand i løbet af dagen.